Selvfølgelig skal man passe godt på alle de ting, man har betalt for og har brug for, men det er lige noget særligt med Paller, for de er faktisk mere eftertragtede, end man lige går og tror – eller også kan man komme til at glemme det.
For man ved godt, at man skal beskytte ens værktøj og pakke det væk, når man ikke bruger det, så andre ikke kan få fingre i det; og når man ikke bruger det i en længere periode, så skal man helst låse det inde og sikre det gevaldigt godt.
Men med sådan nogle paller af træ tænker man da, at dem kan man jo selv lige lave, hvis det skulle være, og der er jo endda mange, som der nu om dage laver møbler af den slags, så de kan vel ikke være mange penge værd.
Det kommer meget an på, hvad det er for nogle paller, for de kan faktisk være en hel del værd.

Flere paller er mange penge værd, end man lige tror

Man vil vide det, hvis man selv har betalt for pallerne, for der er forskel på den slags paller, hvor nogle kan koste en masse penge, mens andre er mere billige.
Det afhænger så af, hvad man skal bruge dem til, og hvilken kvalitet de skal være, hvilke man så køber.
Selvfølgelig vil man passe på alle ens paller, om man har brugt mange penge på dem eller ej, men det kan være, man har folk ansat, som der ikke lige tænker over at holde lige så meget øje med dem.
Så de bliver stillet udenfor, eller man glemmer dem udenfor, så andre bare kan rende med dem, når man kigger væk. Selvom man har overvågning på ens bygning udenfor, så er det jo ikke det samme som, at man selv eller myndighederne kan finde frem til, hvem der løb med pallerne.
Derfor skal man lave et system, hvor man holder øje med de her paller og altid sørger for at have dem sikret på den måde, som der passer en bedst, så der ikke er nogle, der kan ende med at stjæle dem fra en.

Comments are closed.