Nogen gange, kan livet gå så stærkt at man fjerner sig helt fra sit nærvær til sig selv – det kan jeg i hvert fald tale med om – for jeg tror jeg kørte med 300 km i timen, og kunne slet ikke mærke mig selv eller min krop – jeg var godt nok klar over at nu måtte jeg gøre et eller andet, for jeg var begyndt at føle mig som en gammel pensionist, hvilket jeg bestemt ikke var. Jeg tog kontakt til Uskyldenshjerte.dk som jeg havde fundet på nettet, og som nogle i min omgangskreds kendte godt og kunne anbefale. Jeg er også en af de der mennesker der springer over hvor gærdet er lavest, hvilket for mig i denne sammenhæng betød, at jeg valgte at forsøge mig med hypnose tilgangen sammen med nogle samtaler.

Hypnose hos uskyldenshjerte.dk

Billedet viser egentligt ganske godt hvad det vil sige at få hypnose, min hjerne blev ligesom om programmeret til at jeg skulle slappe lidt mere af – det var en lidt underlig fornemmelse, men jeg vidste at jeg var i trygge hænder hos UskyldensHjerte fra dem i min omgangskreds der også havde været der. Utroligt nok, så virkede det – og den dag i dag, er jeg meget nærværende både overfor mig selv men også overfor mine omgivelser – jeg har lært at lægge pauser ind i min dagligdag, der er fyldt med meditation, hvor jeg lige mærker efter hvordan jeg har det. Jeg er dybt taknemmelig for at jeg fik den hjælp jeg fik hos Uskyldenshjerte.dk

Write A Comment