Hvis der er noget, som der boomer, så er det IT-teknologi, EDB og mere til, som der eksponentielt udvikler sig, om det så bliver mere digitalt eller ej, så skal man stadigvæk bruge en del hardware for at lave software, om det hardware så bliver mindre og mindre.
Men vi skal ikke bruge spalteplads på at snakke om udviklingen af den slags opfindelser, da vi blot nævner dette for at slå fast, at det næppe er noget, som der kommer til at gå i sig selv, da der hele tiden kommer nyt til, der er mange brands om at levere den slags, og noget kan være på mode i en kort tid, indtil der kommer nyt til.
Der er et fåtal, som der har råd til alt det nye, som var det slik, hvor de bare kaster det over skulderen, hvis det ikke opfylder deres behov, ikke virker eller hurtigt løber af mode igen.
Her er ikke noget med at bytte, ærgre sig over længere tid eller lignende, men for de fleste andre skal vi overveje, om vi vil være med på moden og købe det dyrt nu, eller vi venter, til det falder i pris, men så er det ikke populært længere.

Med brugt IT er du aldrig bagud

Sådan behøver det ikke at være, for du kan komme til at føle dig som dem, der er med på forreste række, også selvom du ikke lige ligger inde med det, der er taget direkte ned ad hylden, for du bruger skam bare brugt IT og hos os finder du alt i brugt it udstyr.
Og bare fordi noget er brugt, så behøver det ikke være oldgammelt, for det kan også være noget, som der er et fejlkøb, eller det er blevet brugt få gange og måske bare en enkelt, og så sælger man det videre.
Men selve prisen falder så også betragteligt, selvom der ikke er noget galt med det her IT, men det er bare ikke til at sælge som nyt.
Man kan lidt sammenligne det med at købe en demomodel, som der stadig står i en forretning, og sådan en ser jo lige så fin ud som alle de andre IT-komponenter.

Comments are closed.