Nogle børn går i den almindelige folkeskole, og andre forældre vælger at deres børn skal gå i en privatskole – jeg tænker at det hovedsagelig er lærerne der udgør forskellen, og så de værdier der er på skolerne. Mange gange er privatskolerne også en del mindre end de nuværende store folkeskoler, og det kan give mere ro i en klasse, og dermed en bedre indlæring. Så kommer der også forældredelen som er vigtig, for når nogle forældre betaler for at deres børn går på en privatskolen, ja, så vil de også støtte op omkring skolen og hjemmeopgaverne.
Vi søgte på privatskole Middelfart på nettet, for at finde en privatskole i nærheden af hvor vi bor, og her fandt vi Nørre Aaby privatskole som så blev vores datters skole fra dag 1 af. Jeg er glad for at vi tog den beslutning, allerede fra første skole dag af, da det jo gælder hendes fremtid.

Vores datter er altid kommet glad hjem fra skole, og har altid været glad for at gå på Nørre Aaby privatskole, men som hun siger, min klasselærerinde er bare altid så sød og glad, og det smitter af, og jeg får lyst til at lære en masse – og så har vi det også sjovt, når hun underviser. Vi har heller aldrig haft de store vanskeligheder med at få hende til at lave sine lektier, og ja, hun har lektier for hjemme, men det er jeg kun glad for, for så kan jeg selv følge med og der er huller i det hun burde kunne.
For os har det været en super god løsning at finde en privatskole på Fyn, som lå lige i nærheden af hvor vi bor. Nu er hun blevet så stor, at hun selv cykler frem og tilbage fra privat skolen, hun har fået de bedste venner og veninder, og hun er så nysgerrig på at få mere viden indenbords, at vi nogen gange ikke kan stoppe hende, og godt kan blive lidt trætte i hovedet – men det er jo positive ting, og det er ting som vi både er og skal være taknemmelige for.

Comments are closed.