Forretningsrejser kan være dyre. Hvis du ikke er forsigtig, kan du nemt komme til at bruge hundredvis eller endda tusindvis af dollars på flybilletter, hoteller, lejebiler og måltider. Heldigvis er der et par måder at få refunderet dine udgifter til forretningsrejser på. Her er, hvad du skal vide.

1. Tjek med din arbejdsgiver

Det første skridt er at tjekke med din arbejdsgiver for at se, om de tilbyder refusion af udgifter til forretningsrejser. Nogle arbejdsgivere vil refundere dig alle dine udgifter, mens andre kun vil refundere dig op til et bestemt beløb. Det er vigtigt at finde ud af, hvad din arbejdsgivers politik er, før du bestiller en rejse, så du ved, hvor meget du skal budgettere med.

2. Brug et forretningskreditkort

Hvis din arbejdsgiver ikke tilbyder refusion af udgifter til forretningsrejser, eller hvis du er selvstændig, kan du bruge et forretningskreditkort til at dække dine udgifter. Erhvervskreditkort tilbyder typisk mange af de samme fordele som personlige kreditkort, f.eks. belønningspoint og cash back, men de kommer også ofte med ekstra fordele som rejseforsikring og concierge-tjenester. Når du bruger et forretningskreditkort til forretningsrejseudgifter, skal du blot sørge for at holde styr på alle dine kvitteringer og indsende dem til godtgørelse i tide.

3. Hold styr på din kørselsafstand

Hvis du kører i din egen bil på forretningsrejse, skal du sørge for at holde styr på dine kilometer, så du kan trække dem fra i skat. Skattevæsenet giver skatteyderne mulighed for at trække 58 cent pr. kørt kilometer i erhvervsmæssigt øjemed fra, så det kan være en betydelig besparelse, hvis du kører meget i forbindelse med dit arbejde. Du skal blot sørge for at føre nøjagtige optegnelser over din kørsel og gemme alle dine kvitteringer, hvis du nogensinde bliver revideret af skattevæsenet.

Forretningsrejser kan være dyre, men der er et par måder at få refunderet dine udgifter på. Kontakt din arbejdsgiver for at se, om de tilbyder refusion af udgifter til forretningsrejser. Hvis ikke, kan du bruge et forretningskreditkort eller registrere din kørsel og trække den fra på din skat. Ved at udnytte disse muligheder kan du spare dig selv nogle penge på forretningsrejseudgifterne.

Læs mere via https://www.vismaenterprise.dk/my-visma/visma-hr/rejseafregning.

Write A Comment