Har du nogensinde tænkt over, at persienner ikke kun kommer i én størrelse? Faktisk kan du vælge mellem tre forskellige bredder på lamellerne, når du skal købe dine persienner. I dagens blogindlæg vil vi dykke ned i denne spændende verden af persienner og give dig alt den information, du har brug for, når du skal investere i nye persienner. Få yderligere information på https://www.dingardinmand.dk/persienner/.

Den mest almindelige persienne er nok den med en lamelbredde på 25 mm. Denne størrelse fungerer rigtig godt til de fleste typer vinduer og giver en god balance mellem lysindfald og privatliv. Men vidste du, at du også kan vælge en større bredde på dine lameller? En 50 mm lamelbredder kan give din persienne et moderne og stilfuldt udseende, og samtidig giver den dig et mere frit udsyn. Det er en perfekt løsning til de større vinduer i din bolig.

Men det stopper ikke der. Persienner med 50 mm lameller fås nu også med flotte stigebånd, der kan give en smuk dekorativ effekt. Du kan vælge blandt fire forskellige farver og matche dem til farven på din persienne eller vælge en kontrastfarve for at gøre din persienne endnu mere iøjnefaldende.

Vidste du, at du også kan få persienner med en skrå overliste? Dette er en perfekt løsning til de vinduer, hvor overkarmen er skrå, og en almindelig persienne derfor ikke passer optimalt. Udover denne specialmodel kan du også finde pc-persienner, som er udviklet specielt til rum med fjernsyn eller pc. Disse persienner kan hjælpe med at minimere sollyset, så du ikke skal sidde og kæmpe med genskær på din skærm.

Persienner er ikke kun funktionelle, de kan også være smukke og dekorative. Persienner med brede stigebånd i fire forskellige farver kan være med til at give dit hjem et personligt touch. Du kan også overveje at kombinere persienner med andre former for solafskærmning, f.eks. rullegardiner, for at få det perfekte lysindfald i dit hjem.

Write A Comment