Står du og overvejer at leje en dankortterminal til din butik, cafe eller restaurant? Så har du flere valgmuligheder at vælge imellem, og det kan være udfordrende at finde ud af, hvilken type terminal der passer bedst til dit behov. I denne guide vil vi introducere dig til to forskellige typer af betalingsterminaler, som du kan leje hos os, og give dig en idé om, hvilken slags terminal der er bedst egnet til din virksomhed, hvis du vil bestil mere dankort terminal.

Den første type dankortterminal, som vi udlejer, er en mobil betalingsterminal, også kendt som en trådløs terminal (PAX A920 PRO). Som navnet antyder, er denne type terminal trådløs og derfor ikke afhængig af et kabel eller oplader, når den er i brug. Denne type terminal er ideel til virksomheder, hvor betalingsmuligheden skal komme til kunden, som fx restauranter og cafeer med udendørs servering eller selvstændige boder. Hvis du driver en håndværksvirksomhed, og du har brug for at tage en betalingsterminal med ud til kunden, er en mobil betalingsterminal det rigtige valg for dig.

Den anden type betalingsterminal, som vi udlejer, er en stationær dankortterminal (MOVE 3500) og (Lane 3000). Den stationære terminal er den klassiske variant, som du typisk vil finde i forretninger og supermarkeder. Fordelen ved denne type terminal er, at den er god til faste kasser, og hvis du ikke har brug for at flytte rundt på den. En stationær dankortterminal er også en ideel løsning til en virksomhed med et højt transaktionsvolumen, som fx en dagligvarebutik eller tøjbutik.

Når du skal vælge mellem de to typer dankortterminaler, skal du først og fremmest overveje din virksomheds behov. Hvis du har brug for at tage betalinger på steder, hvor du ikke har en fast kasse, er en mobil betalingsterminal det rigtige valg. Hvis du har brug for en terminal, der kan klare store mængder transaktioner på en fast kasse, bør du vælge den stationære dankortterminal.

Udover at vælge den rigtige type betalingsterminal, er der flere andre faktorer, du skal tænke på, når du lejer en terminal. Du skal overveje, hvor meget det koster at leje en terminal, hvor længe du skal bruge den, og om der er nogle andre gebyrer, du skal være opmærksom på. Vi tilbyder forskellige lejeløsninger, så du kan finde den, der passer bedst til dit behov.

Write A Comment