Mangler du sko i en størrelse udenfor normalen?

Så er du ikke alene. Der findes mange kvinder, hvis fødder falder udenfor de normale størrelser. Bruger du en størrelse 37 til 40, så er du heldig, når det gælder indkøb af sko.

Men hvis dine fødder har pygmæ-størrelse eller ligner Bigfoot, så er du lidt prisgivet i skouniverset. Det er nemlig svært at finde sko i de størrelser, som de fleste kvinder går udenom. Ofte skal der bestilles sko fra italienske eller kinesiske hjemmesider. De fører ihvertfald de små størrelser.

Men der findes også enkelte forretninger i Danmark, der fører de meget små og de meget store damesko. Både i fysiske forretninger og online. Så selvom det ikke er så mange forretninger, så køb sko i en af de få forretninger, der tænker på fødder i alle størrelser.

For små eller for store størrelser – lige irriterende.

Har du for små fødder, er du ofte nødt til at købe børnesko. Selvom nogle pigesko ligner voksensko, så er der ofte et barnligt strejf i designet og du kan glemme alt om høje hæle og yndige feminine sandaler.

Er fødderne for store er det lige så slemt. Så må du købe herresko og kan ligesom de små fødders kvinder, glemme alt om høje hæle, feminine støvler og sandaler.

Køb sko i forretninger der bruger halve størrelser. Den lille halve størrelse kan betyde om skoen passer eller ej.

Ofte har disse skobutikker både en fysisk og en onlineforretning, så du kan prøve dig frem til den korrekte størrelse inden køb.

Write A Comment