Har du en printer? Så kender du helt sikkert til dét at rende tør for blæk… Heldigvis, så kan du efterhånden finde alle slags blækpatroner online, og det er nemt og hurtigt at bestille hjem. Ofte kan der være penge af spare, hvis du køber flere toner hjem ad gangen. Vidste du, at printerblæk bliver anset for at være den dyreste væske der sælges? Når man producerer blæk, så er det ved at blande vand, glycol og pigmenter (eller farvestoffer).

Du finder blækpatroner ved at klikke på følgende link: Brother LC3217

Du kan sammensætte en ‘rabatpakke,’ ved at vælge fire toner til en brother printer.

Har du ikke en printer? Så har du nok tænkt, at det var for dyrt at anskaffe. Men faktisk er det nu du skal købe en printer, for de har aldrig været billigere. Førhen lå prisen på en printer omkring, 2.500 kr. I dag kan du anskaffe dig en printer til bare 200 kr. Man må sige at prisen er blevet reduceret! Til gengæld, så har blækpatronerne været producenternes indtægts kilde, og derfor har man også som forbruger kunne opleve hvordan der er lavere indhold af blæk i patronerne – det betyder ganske simpelt, at forbrugerne skal erstatte deres tonere oftere. Når du køber en printer, så indeholder den højst sandsynligt “start patroner”, som indeholder en meget lille mængder blæk. Så derfor skal man ud og købe nye patroner med det samme.

Som du kan læse ud fra ovenstående, så er printerblæk altså dyrt. Derfor kan du med fordel følge linket og købe en rabatpakke.

Write A Comment