Rideudstyr til både hest og rytter

Det gode rideudstyr kræver viden at finde. Det kræver lidt at finde det helt rigtige til både dig og din hest.

En sadel er f.eks. ikke bare en sadel. En sadel skal tilpasses, så den passer din hest perfekt. En ikke tilpasset sadel kan være smertefuld og ubehagelig for din hest. Derfor bør du altid rådføre dig med eksperterne indenfor området og altid vælge rideudstyrsforretninger med en god kundeservice og dansk rideudstyr. Både for hestens skyld, men også for din egen.

Ridning er nemlig ikke en ufarlig sport. Som rytter ved man dette og derfor bør rideudstyret være sikkert og passe til rytteren. Det gælder f.eks. ridehjelm og sikkerhedsvest. Men også alle de små ting som man ikke lige tænker over. Det kan f.eks. være træktove og karabinhager, der skal virke. De rigtige stigbøjler. Det rigtige fodtøj med den obligatoriske lille hæl.

Den bedste hestepleje

En hest kræver meget pleje. Det er tidskrævende at have hest. Men vi elsker det. Hesten giver så meget til sin passer, så selvfølgelig skal hesten have det bedste af det bedste.

Det kan være det bedste dækken præcis afpasset til den hests behov. Også her er der en masse typer at vælge imellem afhængigt af, om det skal være et inde eller -udedækken, et skridt tæppe eller andet.

Selvom man som hestepasser ved meget om hestepleje, så er kompetent rådgivning stadig vigtigt. Hesten er et stort og robust dyr, men hesten er stadig sårbar uden den rigtige pleje.

Write A Comment