Børn skal have møbler der passer til deres alder – de skal have sengen der passer til deres størrelse, og det samme gør sig gældende for borde og stole – derfor er der også noget der hedder børnemøbler – det er nemlig møbler til børn. Selvom at det er møbler til børn, så kan man godt vælge noget i en god kvalitet, som kan holde i mange år – vi har selv haft gjort det, at vi har købt vores børnemøbler hos https://woodif.dk/ gode solide kvalitets børne møbler. De har gjort det godt i vores lille hjem, og da børnene var vokset fra disse børnemøbler, ja så kunne vi sælge dem videre, for møblerne så ud som nye – så god var kvaliteten.
Jeg kan godt lide at sælge mine brugte ting, for det giver mig råd til at købe noget nyt – og derfor vælger jeg også altid kvalitets varer.

Det er jo forskelligt hvad man ønsker der skal være af børne møbler i ens børneværelse – men i min verden er der altid en god seng, en kommode, og en reol – og når de så bliver lidt større, så kommer der et skrivebord og stol ind.
Nu syntes jeg at det er sjovest at lave småbørns værelserne, og det er fordi at jeg så kan bestemme det hele selv, og ikke har et eller andet barn der står ved min side og siger at de ikke kan lide min smag – selv billederne på væggen kan jeg bestemme.
Jeg kan også godt lide at tingene er enkelte og praktiske, og det syntes jeg at børnemøblerne fra woodif.dk er – og så har de et lidt gammeldags design som børn nemt kan lære at holde orden i.
Sættekasserne eller rumdeler reolerne, kært barn har mange navne, syntes jeg er meget praktiske, her sætter jeg nemlig bare nogle plastik kasser ind, skriver en label som beskriver indholdet i kassen, og så kommer kasserne ind i sættekassen. Det har hjulpet mine børn gevaldigt med at holde orden, og nemt for dem at rydde op efter dem selv når de har leget.

Comments are closed.