Du er sikkert en person, der sætter pris på god vin. Om du er vinentusiast eller ej, spiller ingen rolle. Bare du nyder at drikke god vin i godt selskab. Når snakken falder på vin, så er der mange meninger om, hvad man personligt synes, er god vin. Der er nogle af os, der foretrækker rødvin, og det med god grund. Rødvin omfatter mange forskellige glimrende vine, der bliver produceret i mange verdensdele. Vinlande som fx Frankrig, Italien og Spanien er kendte for at producere vin i verdensklasse. Selv uden for Europa kan man finde nogle fremragende vinmagere, som har deres vingårde i Californien, Argentina, Chile, New Zealand og Australien, bare for at nævne nogle af dem.
Rødvin bliver produceret ved hjælp af en metode, der hedder maceration. Denne metode går ud på at masse druerne og lade dem ligge sammen med druemosten i et par dage eller flere, hvis det ønskes. Det er her, at drueskallernes farve smitter af på mosten. Det er med til at give rødvin sin tiltalende farve. Det er også her, at rødvin får de tanniner, der giver den struktur. Men det kan meget vel være, at du også nyder andre vintyper som fx hvidvin, rosévin og mousserende vin. Hvis det er tilfældet, så ved du, at det er vigtigt, at man holder øje med vinens serveringstemperatur. På den måde sørger man for, at vinens enestående egenskaber bliver fremhævet. Men det forudsætter, at du har et moderne vinkøleskab, der kan sikre optimale temperaturer for din vin. På https://www.eico.dk/vinkoeleskabe kan du læse mere om Eicos vinkøleskabe.

Vestfrost vinkøleskabe med forskellige temperaturzoner

Det smarte ved at bestille et vinkøleskab hos Eico, er at man kan købe Vestfrost vinkøleskabe, der byder på forskellige temperaturzoner. De kan fx være monozone, dualzone og multizone. Det giver dig større fleksibilitet, især hvis du godt kan lide diverse vintyper.

Comments are closed.