Jeg elsker SPA og wellness – og lige nu sidder jeg med ømme skuldre og lænd, og drømmer mig til en super dejlig hot Stone massage, hvor ville det være skønt at få fjernet alle spændinger inden jeg skal til linedance – gad vide om jeg kan få en tid nu – google, hvad siger du til hvis jeg skriver massage vejle, ups det kom da rigtig mange ting frem, så er det lige det der med de varme sted – der går ind og giver en dybere massage. Jeg elsker denne form for massage, da jeg får lov til at ligge og slappe af, mens der forsigtigt lægges varme sten på min ryg, og bagefter, hvis det er en dygtig massør – så en god massage der går i dybden, bagefter har jeg det som jeg svæver og er så afslappet. Det er noget alle burde give sig selv eller ønske sig i gave. Jeg har ofte tænkt på om jeg selv skulle tage uddannelsen som massør, men tror ikke jeg kan holde det ud i ryggen i længden, desværre. Familien ville nok syntes at det ville være en god ide med en massør i familien, men så må det være en af de andre der tager den uddannelse. Jeg er jo også en gammel kone, der allerede har et hav af forskellige uddannelser bag mig, så nu skal jeg bare nyde livet. Jeg er begyndt, men det har også været en omvæltning at gå fra arbejdsmarkedet til pensionist tilværelsen – og så oven i Corona tiden.

Write A Comment